Endüstriyel mutfak çeşitlerinin popülerliği bizler belirgin minimalist çizgilerden uzaklaşıp daha kişisel tasarımlara rağbet ettikçe artıyor. Endüstriyel mutfaklar; zarif, güçlü ve pratik bir tasarıma sahiptir. Ömürsan olarak biz zamanın getirdiklerini parlak metallerle örtmek yerine eskinin o kendine özgü dokusunun korunmasına izin veriyoruz. Bu anlayış da endüstriyel mutfak akımının ana temasını oluşturmaktadır. Endüstriyel mutfaklarımızda beton, çelik ve ahşap malzemeler sıkça kullanılmaktadır.

Endüstriyel mutfakların tasarımında fabrikalar gibi endüstriyel alanlardan ilham alınmıştır. Ofisler, depolar ve çatı katları yaşayan canlı alanlara çevrilerek bu alanlara yeni bir renk katılmıştır. Endüstriyel mutfakların dayanak noktası işte bu ögelerdir. Açıkta kalmış kirişler, bitmemiş duvarlar, havalandırma delikleri ve borular gibi ögelerin tamamı bu yeni mimarinin bir parçası haline gelmiştir. Bir zamanların bu işlevsel objeleri, endüstriyel mutfak tasarımları sayesinde birer sanat eseri haline getirilir. Endüstriyel mutfaklar, işte bu şekilde evinizi güzelleştirir.

Endüstriyel mutfaklar güzel olsa da hepimiz bu endüstriyel alanlarda yaşama şansına sahip değiliz. Bu işin sırrı ise kullanılan materyallerde gizlidir. Ömürsan da bu amaç için en uygun malzemeleri kullanarak size en iyi mutfakları oluşturmaktadır. Endüstriyel mutfaklar, eski ve yeniyi bir araya getirmesiyle de bilinir. Antikalar ve şık dolaplar, avize aydınlatması ve bitmemiş duvarlar bunların en güzel örneğidir. Hayalinizdeki mutfağa kavuşmak için en kısa sürede bizimle iletişime geçin. Size bir telefon kadar yakınız.